Miten voimme auttaa?
< Kaikki aiheet
Tulosta

Miten irtisanon Valoon sopimuksen?

Meiltä saat valokuidun kotiisi mahdollisimman vähällä vaivalla. Valoon valokuitutilaukseen kuuluu aina sekä fyysinen valokuituliittymä (rakentaminen, urakointi, kytkentä ja asennus käyttövalmiiksi) että internet-liittymäsopimus. Sopimuksen irtisanomisen ehdot määräytyvät sen mukaan, missä vaiheessa valokuituhanke on menossa.

1. Kun olet tilannut
Kuluttaja-asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemäsi tilaus veloituksetta 14 vuorokauden sisällä tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Sinulla on myös oikeus peruuttaa tilaus veloituksetta, jos emme ole julkistaneet rakentamispäätöstä 12 kuukauden sisällä tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Tilauksesi peruuntuu automaattisesti ja veloituksetta myös, jos päädymme olemaan rakentamatta valokuituverkkoa esimerkiksi alueen liian vähäisen tilausmäärän takia. Me puolestamme sitoudumme aloittamaan valokuituverkon rakentamisen 12 kuukauden sisällä julkisesta rakentamispäätöksestä.

2. Jos valokuituliittymääsi ei ole vielä rakennettu
ja tilausvahvistuksen vastaanottamisesta on alle 12 kuukautta, riippuu peruutusmaksun suuruus siitä, missä tilanteessa sopimus irtisanotaan: ennen julkista rakentamispäätöstä vai sen jälkeen.

  • Sopimuksen irtisanominen ennen julkista rakentamispäätöstä, tavanomaisesti kulut ovat alle 200 euroa.
  • Sopimuksen irtisanominen julkisen rakentamispäätöksen jälkeen: veloitamme valokuidun liittymismaksun 2490 €
3. Kun liittymäsi on rakennettu valmiiksi,

ei peruutusoikeutta enää ole, vaan voimaan astuu sovitusti Valoo Nettiliitymän sopimus. Liittymän valmistumisen jälkeen, sinulla on 12 kuukautta aikaa aktivoida liittymä, jonka jälkeen 12kk määräaikainen sopimus alkaa.

Määräaikaisuuden jälkeen sopimuksemme jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, jolloin sen irtisanominen on täysin maksutonta. Kiinteistöösi jää siinäkin tapauksessa sen arvoa nostava valokuituliittymä, jonka ylläpidosta emme veloita mitään. Toivotamme sinut luonnollisesti aina tervetulleeksi takaisin palveluidemme pariin!

Sopimuksen irtisanominen määräaikaisen Valoo Nettiliittymäsopimuksen päätyttyä: 0 €

Jos muutat toiseen osoitteeseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 09 315 43 060 arkisin klo 8-18 tai lauantaisin klo 10-16. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@valoo.fi.

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.