Liikenteen rajaukset Valoon kuluttajaliittymissä

Valoon kuluttajaliittymissä suodatetaan IP-liikennettä Viestintäviraston suositusten mukaisesti seuraavasti:

Estetyt portit:

• 25/TCP UL
  • 53/UDP DL
  • 123/UDP DL
  • 1900/UDP DL

UL tarkoittaa päätelaitteelta Internetiin lähtevää liikennettä ja DL Internetistä päätelaitteelle saapuvaa liikennettä.

Viestintäviraston määräyksen mukaisesti lähtevä sähköpostiliikenne (SMTP) Internetiin on estetty. Lähtevän sähköpostin palvelimena on kuitenkin mahdollista käyttää Valoon SMTP-palvelinta.

Palvelinosoitteet