Onko Valoon valokuitupäätelaitteessa valmiiksi jokin palomuuri?

Tarjoamassamme reitittimessä on palomuuriominaisuus.

ONT-laitteissa (kuitupäätelaite) ei ole palomuuria. Toimittamassamme ONT-laitteen Ethernet-porttiin kytkettävässä reitittimessä palomuuriominaisuus sen sijaan on. Laitteita ei ole tarkoitus kytkeä suoraan ONT-laitteeseen, vaan laitteet tulee kytkeä yhteensopivaan reitittimeen (esimerkiksi Valoon toimittama TP-Link Deco). Asiakas vastaa itse sisäverkosta ja laitteiden mahdollisesta konfiguroinnista ja päivityksistä.

Tarjoamassamme reitittimessä on palomuuriominaisuus. Jos koet tarvitsevasi edistyneemmän palomuurin, voit hankkia omat laitteet. Valoo tarjoaa tukea toimittamillemme TP-Link reitittimille.

Operaattorilla ei ole TP-Linkin laitteisiin keskitettyä hallintaa, eikä operaattori päivitä laitteita. Myöskään asiakaspalvelu ei tee muutoksia laitteisiin.