Reitittimen Valoo Wifi 6 Mesh resetointiohjeet

Mikäli verkkoyhteydessäsi ilmenee ongelmia, Valoo Wifi 6 Mesh -reitittimenne pohjassa sijaitsee reset -painike, joka palauttaa laitteen tehdasasetukset. Tehdasasetuksien palauttamisesta voi olla hyötyä mikäli reitittimen yhteydessä ilmenee ongelmia.

Paina ja pidä laitteen Reset-painiketta pohjassa yli 2 sekunnin ajan käyttäen jotain ohutta terävää esinettä, ja vapauta painike sen jälkeen, kun merkkivalo sammuu. Kun laite käynnistyy uudelleen ja punainen merkkivalo syttyy, tehdasasetukset palautuvat.

Muista yhdistää langattomasti yhdistetyt laitteet uudelleen reitittimen verkkoon resetoinnin jälkeen.

HUOMIO!
Kun laite on palautettu tehdasasetuksiin, laitteen asetukset/parametrit nollataan ja ne on konfiguroitava uudelleen.