Valokuituliittymän aktivointi – TP-Link Deco M4

Huom! Valoo Wifi 6 Mesh ohjeet löydät täältä.

Kun valokuituliittymäsi aktivointi lähestyy, saat meiltä postitse liittymään kuuluvan langattoman reitittimen tai erikseen tilaamasi reititinpaketin (TP-Link Deco M4) valokuituliittymäsi on valmis otettavaksi käyttöön!

Ennen aktivoinnin aloitusta, tarkistathan, että myös kotiisi asennetussa kuitupäätelaitteessa on virta päällä! (Virtajohto on kytketty pistorasiaan)

Näin aktivoit valokuituliittymäsi:
1. Avaa TP-Link Deco -pakkaus ja kytke johdot seuraavasti: Virtajohto Decosta virtapistokkeeseen. Verkkokaapeli (RJ45) Decosta kuitupäätelaitteeseen (ONT).
2. Lataa TP-Link Deco -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, rekisteröi tunnuksesi ja kirjaudu sisään. Sovellus ohjeistaa sinut liittymän käyttöönoton läpi vaihe vaiheelta, ja uusi lähiverkkosi on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Sovellus auttaa sinua myös tarvittaessa löytämään täydelliset paikat laitteille.
3. Yhdistä tietokoneesi TP-Link Decon WiFi-verkkoon.
4. Avaa selain (Chrome, Firefox, Edge) ja siirry osoitteeseen avaa.valoo.fi .
5. Varmista, että tiedot ovat oikein ja klikkaa ”Aktivoi liittymä”.
6. Vahvista aktivointi vahvalla tunnistautumisella, esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Huomioithan, että liittymän aktivoinnin voi suorittaa ainoastaan liittymäsopimuksen tehnyt henkilö.
7. Muutaman minuutin kuluttua liittymäsi on käytössä. Hyviä surffailuhetkiä!

Liittymän aktivoinnin ja reitittimien asentamisen jälkeen käytössäsi on huippunopea valokuituyhteys valitsemallasi tiedonsiirtonopeudella.

Jos liittymän aktivoinnista herää kysyttävää tai tarvitset apua, ota yhteyttä!
Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 09 31543060 ark. klo 8–18 ja la 10-16