Miten voimme auttaa?
< Kaikki aiheet
Tulosta

Valokuituliittymän aktivointi – Valoo Wifi 6 Mesh

Kun valokuituliittymäsi aktivointi lähestyy, saat meiltä postitse liittymään kuuluvan langattoman reitittimen tai erikseen tilaamasi reititinpaketin (Valoo Wifi 6 Mesh) Valokuituliittymäsi on heti valmis otettavaksi käyttöön!

Ennen aktivoinnin aloitusta, tarkistathan, että myös kotiisi asennetussa kuitupäätelaitteessa on virta päällä! (Virtajohto on kytketty pistorasiaan)

Näin aktivoit valokuituliittymäsi

Sait kirjeen mukana liittymään kuuluvan langattoman Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimen (K562) – tai erikseen tilaamasi reititinpaketin.
1. Avaa Valoo WiFi 6 Mesh -pakkaus ja kytke johdot seuraavasti: Virtajohto reitittimestä virtapistokkeeseen. Verkkokaapeli (RJ45) reitittimestä kuitupäätelaitteeseen (ONT) tai taloyhtiökohteessa huoneiston Ethernet-liitäntään.
2. Odota, että Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimessä palaa tasaisesti valkoinen merkkivalo.
3. Voit nyt yhdistää tietokoneesi WiFi-verkkoon. Verkon nimen (SSID) ja salasanan (WLAN Key) löydät reitittimen pohjassa olevasta tarrasta.
4. Avaa selain (esim. Chrome, Firefox, Edge) ja siirry osoitteeseen avaa.valoo.fi.
5. Varmista, että tietosi ovat oikein ja klikkaa ”Aktivoi liittymä”.
6. Vahvista aktivointi vahvalla tunnistautumisella, esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Huomioithan, että liittymän aktivoinnin voi suorittaa ainoastaan liittymäsopimuksen tehnyt henkilö.
7. Muutaman minuutin kuluttua liittymäsi on käytössä. Hyviä surffailuhetkiä!

Liittymän aktivoinnin ja reitittimien asentamisen jälkeen käytössäsi on huippunopea valokuituyhteys valitsemallasi tiedonsiirtonopeudella.

Jos liittymän aktivoinnista herää kysyttävää tai tarvitset apua, ota yhteyttä!
Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 09 31543060

Useamman Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimen (K562) yhdistäminen MESH-verkoksi 

Mikäli olet tilannut Internet-liittymääsi useamman Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimen (K562), voit luoda niiden avulla koko kodin kattavan MESH-verkon. Alta löydät ohjeet MESH-verkon luomiseen.

Varmistathan kuitenkin, että olet ottanut jo ensimmäisen Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimen käyttöön ja pidät sen virroissa kun otat uutta reititintä käyttöön tai käytät verkkoa.

1. Kytke toisen Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimen virtajohto pistorasiaan ensimmäisenä asennetun reitittimen läheisyyteen. Odota hetki, kunnes ensimmäisen reitittimen valo alkaa vilkkua punaisena.
2. Kun valo vilkkuu punaisena, paina ensimmäisenä asennetun reitittimen WPS-painiketta (WPS-ikoni), kunnes molempien laitteiden valo alkaa vilkkua punaisena.
3. Kun molempiin laitteisiin syttyy tasainen valkoinen valo, Mesh-verkko on muodostunut.
4. Voit nyt siirtää uuden laitteen haluttuun käyttöpaikkaan. Huomaathan, että parhaimman yhteyden uuteen laitteeseen saat kytkemällä sen ensin asennettuun laitteeseen Ethernet-verkkokaapelilla.
5. Mikäli sinulla on tarkoitus asentaa lisää Valoo WiFi 6 Mesh -reitittimiä, voit toistaa tämän ohjeistuksen toimenpiteet seuraavallekin laitteelle.

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.