Ura Valoolla

Valonnopeudella kasvavalla Valoolla on tarjota jotain kaikille: asiakkailleen valtakunnan parhaan nettiyhteyden, ja työntekijöilleen innostavan ja lämpimän ympäristön tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät:

Meillä ei juuri nyt ole avoimia tehtäviä, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse: rekrytointi@valoo.fi.

Lähettämällä hakemuksen annat suostumuksesi käsitellä henkilötietojasi Valoon tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän lupaamme sinulle, valoontuoja!

Valoolla on tarjota jotain kaikille: asiakkailleen valtakunnan parhaan nettiyhteyden, ja työntekijöilleen innostavan ja lämpimän ympäristön tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Turvallinen työympäristö on meille kaikille yhteinen asia, ja siksi Valoolla saat olla oma itsesi ja tulla kuulluksi. Emme ole ainoastaan kukin omien alojemme ammattilaisia, vaan myös aina tukenasi ja valmiina auttamaan sinua menestymään.

Jokaisen valoontuojan hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut laajasta työterveyshuollosta hammashuoltoon, työsuhdepolkupyörään ja kulttuuriseteleihin. Palkkaakin maksamme ihan mukavasti. Meillä voi työskennellä monessa tehtävässä täysin paikkariippumattomasti, mutta olet luonnollisesti aina tervetullut myös toimistolle.

2

Toimistoa

+50

Työntekijää

65

eNPS