Valoo yhteistyö

Valoo kohti -sponsorointiohjelma

Valoon missiona on mahdollistaa kodin sujuva arki nettiyhteydellä, joka toimii luotettavasti tänään ja tulevaisuudessa. Samalla haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteisöömme tukemalla suomalaisia lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan yhdessä.

Haluatko yhteistyöhön kanssamme?

Valoon arvoihin kuuluvat luotettavuus, rohkeus ja avoimuus. Haluatteko olla rakentamassa kanssamme tulevaisuuden Suomea näiden arvojen mukaisesti?

  • Etsimme ohjelmaamme urheilu- ja liikuntaseuroja, jotka ohjaavat lapsia ja nuoria liikkumaan tasa-arvoisesti ja monipuolisesti. Mikäli olette kiinnostuneita yhteistyöstä kanssamme, täytättehän alla olevan lomakkeen.
  • Valitsemme yhteistyökumppaneita kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, ja ilmoitamme päätöksestä hakijan yhteyshenkilölle sekä julkaisemme tiedot kumppanuuksista verkkosivuillamme.
  • Suunnittelemme sponsorointi- ja yhteistyökumppanuudet osaksi markkinoinnin kokonaisuutta tukemaan alueellista toimintaamme. Kumppanuuksien määrä on rajallinen, ja yhteistyöpäätökset tehdään aina tapauskohtaisesti.
Hae mukaan!
Mies ja lapsi istuvat sohvalla ja katsovat tablettia.

Täytä yhteydenottolomake