Valoo

Valokuitua on rakennettu perinteisesti kalliilla harvoille. Me Valoolla tuomme sen edullisesti monille. Missionamme on tehdä Suomesta kansainväliset mitat täyttävä tietoyhteiskunta.

Valoonnopeaa arkea.

Valoo Oy on vuonna 2019 perustettu suomalainen valokuituyhtiö, jonka missiona on tehdä Suomesta kansainväliset mitat täyttävä tietoyhteiskunta. Valoo investoi suomalaiseen digitaaliseen infrastruktuuriin yli puoli miljardia euroa lähivuosien aikana tuoden valokuituliittymän yli 300 000:een suomalaiskotiin ja työllistäen lähes 1000 työntekijää suoraan Valoolla ja sen urakoitsijaverkostossa ympäri Suomen.

Valoo avaa valokuituverkkonsa muille palveluntarjoajille vuoden 2024 aikana. Kilpailu pitää laadun korkeana sekä hinnat kohtuullisena, ja kuluttajilla on vapaus valita miltä operaattorilta nettiyhteyden ottaa. Valokuitu kestää jopa sata vuotta ja se on investointi tulevaisuuteen.

Valokuituyhteys on sähkön, veden ja viemäröinnin kaltainen osa perusinfrastruktuuria, johon jokaisella on oikeus.

Nainen, isoäiti ja lapsi nauttivan valokuidusta.

Valoo joka torppaan.

Yli 1000000 metriä

Vuonna 2023 olemme asentaneet jo yli miljoona metriä valokuitukaapelia ympäri Suomen.

Yli 300000 kotia

Lähivuosien rakentamissuunnitelmamme kattaa yhteensä yli 300 000 kotitaloutta.

100% valokuitua

Valoo Netti on 100 % valokuitu, eli koko yhteys on toteutettu valokuitutekniikalla.

Ura Valoolla

Valoolla on tarjota jotain kaikille: asiakkailleen valtakunnan parhaan nettiyhteyden, ja työntekijöilleen innostavan ja lämpimän ympäristön tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Turvallinen työympäristö on meille kaikille yhteinen asia, ja siksi Valoolla saat olla oma itsesi ja tulla kuulluksi. Emme ole ainoastaan kukin omien alojemme ammattilaisia, vaan myös aina tukenasi ja valmiina auttamaan sinua menestymään.

Jokaisen valoontuojan hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut laajasta työterveyshuollosta hammashuoltoon, työsuhdepolkupyörään ja kulttuuriseteleihin. Palkkaakin maksamme ihan mukavasti. Meillä voi työskennellä monessa tehtävässä täysin paikkariippumattomasti, mutta olet luonnollisesti aina tervetullut myös toimistolle.

Tutustu uramahdollisuuksiimme
Valoon työntekijöitä kahdessa kuvassa.

Johtoryhmä

Henkilökuva Vesa Kemppaisesta.

Vesa Kemppainen
CEO

Henkilökuva Vesa Koivusesta.

Vesa Koivula
CFO

Henkilökuva Klaus Variksesta.

Klaus Varis
CRO

Henkilökuva Pasi Huuppolasta.

Pasi Huuppola
CTO

Henkilökuva Antti Ruotsalaisesta.

Antti Ruotsalainen
Head of Sales

Placeholder kuva henkilöstökuvalle.

Sofia Lehtimäki
Director, Marketing & Communications

Placeholder kuva henkilöstökuvalle.

Juha Kirmanen
Director, Construction

Henkilökuva Eero Kettusesta.

Eero Kettunen
Director, M&A and Strategy

Henkilökuva Minna Laineesta.

Minna Laine
Head of People & Culture

Placeholder kuva henkilöstökuvalle.

Ilpo Uotila
Senior Advisor

Placeholder kuva henkilöstökuvalle.

Lauri Lappalainen
DIF

DIF CAPITAL PARTNERS

Valoon (Valoo Oy) omistaa hollantilainen infrasijoitusyhtiö DIF Capital Partners.
 

DIF Capital Partners on riippumaton infrastruktuurirahastojen hoitaja, jonka hallinnoitavat varat ovat yli 16 miljardia euroa. DIF on perustettu vuonna 2005, ja se on rakentanut johtavan aseman keskisuurten sijoitusten hallinnassa pääasiassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa.

DIF noudattaa kahta strategiaa: sen perinteiset DIF-rahastot sijoittavat alhaisemman riskin keskikokoisiin infrastruktuuriprojekteihin ja yrityksiin erityisesti energiasektorilla (mukaan lukien uusiutuvat energiahankkeet) ja julkisen & yksityisen -puolen kumppanuussopimuksiin.

Yrityksen CIF-rahastot sijoittavat pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, jotka menestyvät uudessa taloudessa. Nämä yritykset toimivat tyypillisesti digitalisaation, energiasiirtymän ja kestävän liikenteen alalla.

Yli 225 ammattilaisen tiimillä 11 toimistossa DIF Capital Partners tarjoaa ainutlaatuisen markkinalähestymistavan, jossa yhdistyvät sekä globaali läsnäolo että vahvojen paikallisten verkostojen ja investointikyvykkyyden edut. DIF:llä on toimistot Amsterdamissa, Frankfurtissa, Helsingissä, Lontoossa, Luxemburgissa, Madridissa, New Yorkissa, Pariisissa, Santiagossa, Sydneyssä ja Torontossa.

Lisätietoja osoitteessa www.dif.eu

Yhteys- ja laskutustiedot

Laskutustiedot

Valoo Oy (aputoiminimi Adola Oy), Korkeavuorenkatu 28, 00130 Helsinki
Y-tunnus: 2925233-2
ALV-numero: FI29252332
Verkkolaskut OVT-tunnus: 003729252332
Operaattorin tunnus: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostilaskut: 29252332@scan.netvisor.fi
Pääkonttorin puhelinnumero: arkisin 8-16 – 09 3154 3066

Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8–18 ja lauantaisin klo 10–16. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.

Valoo kaapeleiden sijaintitiedot

Geomatikk Finland vastaa Valoon kaapelinäyttöistä Suomessa. Vain Geomatikk Oy:n antamat sijaintitiedot ovat Valoon hyväksymiä. Geomatikk Finland tarjoaa asiakasportaalin, josta voit helposti tiedustella kaapeleiden sijainteja sekä seurata tiedustelun käsittelyä.

Lisätietoja ja yhteystiedot verkkoselvitys.fi.

Ennen kuin alat tekemään tontilla kaivuutöitä on erittäin tärkeää varmistaa kaapeleiden sijainnit ja tutustua ohjeistukseen verkkoselvitys.fi/fi/tietoa-palvelusta/.

Myös mahdollisissa kaapelivaurioissa tulee olla yhteydessä välittömästi Geomatikk Finlandiin.

Kaapelitiedustelun tekijän muistilista:

  • Tee kaapelitiedustelupyyntö viimeistään neljä arkipäivää ennen kaivamisen aloittamista verkkoselvitys.fi asiakasportaalissa.
  • Hätä- ja kiirenäytöt: sähköisen tiedustelun jälkeen soita 075 7580 700.

Tarkista saatavuus kotiisi

Tilaa valokuituliittymä ennen alueesi rakentamisurakan valmistumista ja hyödynnät ennakkotilaajan hinnat.

Maksat vain netistä valitsemasi nopeuden mukaan.