Avoin verkko

Avaamme verkkomme muiden operaattorien käyttöön heti, kun tekninen kyvykkyys siihen on olemassa.

Rakennamme verkosta aidosti avoimen. Se tarkoittaa sitä, että teknisen projektin valmistuttua voivat kaikki operaattorit tarjota kauttamme haluamiaan liittymätuotteita ilman nopeus- tai muita rajoituksia. Näin laajaa avoimuutta ei tarjoa yksikään Suomessa toimiva valokuituyhtiö.

Olemme ylivoimaisesti edullisin valokuitutoimija*.

Et maksa meille erikseen ylläpito- tai muita ylimääräisiä maksuja. Liittymän hintaan kuuluu kaikki. Olemme tutkitusti edullisin valokuitutoimija *Kauppalehti 13.9.2022

Valokuituyhteyksien rakentaminen on meille iso investointi ja tarjoamme liittymän rakennus- ja ylläpitokustannukset ilmaiseksi. Ja koska emme halua sitoa asiakkaitamme väkisin, täytyy meidän pitää heidät tyytyväisinä.

Kahden vuoden määräaikainen laajakaistasopimus kuuluu diiliin, mutta sen jälkeen meiltä pääsee pötkimään pakoon heti niin halutessaan. Pyrimme tietenkin välttämään asiakaspaon, sillä se olisi meille takaisku ja todella huonoa bisnestä. Jos haluat joskus tulevaisuudessa vaihtaa takaisin mobiilinettiin tai  avoimen verkon valmistuttua toisen firman palveluiden pariin, voit sen halutessasi tehdä.

Emme laskuta valokuituliittymän asennuksesta ja ylläpidosta mitään.

Tarkista alta, oletko niiden onnellisten joukossa, joille on tarjolla maksuton valokuidun asennus.