Avoin kuitu

Valoon valokuituverkko on tulevaisuudessa avoin myös muille palveluntarjoajille, mutta mitä avoin kuitu tarkoittaa käytännössä?

Mikä on avoin valokuituverkko?

Rakennamme verkosta aidosti avoimen. Avoin kuitu tarkoittaa, että jo lähitulevaisuudessa eri operaattorit voivat tarjota internetliittymiään Valoon valokuituverkon asiakkaille. Näin laajaa avoimuutta ei tarjoa yksikään Suomessa toimiva valokuituyritys. Verkkomme on suunniteltu ja rakennettu puhtaasti valokuitupalvelujen tuottamiseen ja tuotamme itse olennaisimmat palvelut eli verkon hallinnan ja operoinnin. Toimintamallissamme ei ole ylimääräisiä välikäsiä aiheuttamassa lisäkuluja, ja verkostamme tulee täysin avoin. Avoimen kuidun avulla, voit siis lähitulevaisuudessa valita palveluntarjoajien joukosta mieluisimman nettioperaattorin. Näin voit olla varma siitä, että hinnat pysyvät kohtuullisina myös jatkossa.

Valokuituyhteyden elinkaari on jopa sata vuotta. Rakennamme vähäpäästöisintä tiedonsiirtoverkkoa moderneilla tekniikoilla, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan uusille rakennusalueille rakennettavan valokuituliittymän täysin ilmaiseksi – maksat vain internetin käytöstä valitsemasi nopeuden mukaan.

Valoo on ylivoimaisesti edullisin valokuitutoimija*

Valoon valokuituliittymän hintaan kuuluu kaikki – et maksa erikseen ylläpito- tai muita ylimääräisiä maksuja. Olemme tutkitusti edullisin valokuitutoimija *Kauppalehti 13.9.2022.

Valokuituyhteyksien rakentaminen on meille iso investointi ja tarjoamme liittymän rakennus- ja ylläpitokustannukset ilmaiseksi. Mikäli haluat määräajan jälkeen vaihtaa liittymää, voit irtisanoa palvelun ilman maksuja.

Valokuitu on valttikortti

Toimiva nettiyhteys on yhtä tärkeää sujuvalle arjelle kuin vesi, sähkö ja lämmitys. Mobiiliyhteydet eivät pysty vastaamaan alati kasvaviin tiedonsiirtomäärien tarpeisiin. Valokuitu kasvattaa talosi arvoa tutkitusti tuhansilla euroilla ja varmistaa nopean nettiyhteyden pitkälle tulevaisuuteen.

Valokuitukaapeli palvelee sinua myös tulevaisuuden huippunopeuksissa, sillä se kestää jopa 50–100 vuotta. Valokuitu on toimintavarma, nopea, ekologisesti kestävä ja kustannustehokas tapa päästä nettiin. Se ei pätki, eikä hidastele.

Liity mukaan valokuituvallankumoukseen ja tarkista alta, kuuluuko asuinalueesi maksuttoman valokuidun asennuksen piiriin.

Valokuidun asennus kotiisi nyt hintaan 0 €*

  • Valokuidun rakennustyöt 0 €*
  • Laajakaistaliittymän käyttöönotto- ja kytkentämaksu 0 €*
  • Laajakaistan kuukausimaksu valitun nopeuden mukaan.

*Valoo Netti -liittymän kokonaishinta alk. 358,80 € / 12 kk valitsemasi nopeuden mukaan, kun tilaat ennen alueen rakentamisurakan valmistumista.

Tarkista saatavuus ja hanki valokuitu kotiisi.

Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.