Valoo TV

Tiesitkö, että valokuidun kautta saat nauttia myös täysin häiriöttömistä ja erittäin korkealaatuisista tv-lähetyksistä? Ei enää antennin säätelyä, lähetyksen hidastelua tai pikselöitynyttä kuvaa – Valoo TV tuo kaikki suosikkikanavasi kotisohvallesi. Palvelun kautta näet kanavat jopa HD-laatuisina.

Kanavapaketit

Valoo TV:n kautta voit hankkia monipuoliset peruskanavapaketit, useita lisäkanavapaketteja sekä Mobiili IPTV -palvelun ja TV-kanavien tallennuspalvelun lisäpalveluina.

Valoo TV digiboksi.

Valoo TV -palvelu

Parhaan katselukokemuksen saavuttamiseksi, suosittelemme tilaamaan digiboksin. Lisäksi älytelevisioon (Smart TV) on saatavilla myös IPTV-sovellus, jolla laajennat viihdetarjontaasi entisestään.

Lisäpalvelut

Mobiili IPTV antaa sinulle mahdollisuuden katsoa tv-lähetyksiä tabletilta, mobiilista tai tietokoneelta missä haluat. Ota mukaan mökille, katso linja-autossa tai nauhoita ohjelmia mobiilin kautta kalareissulla. Kaikki on mahdollista, sinä päätät.

Tallennuspalvelumme avulla voit pysäyttää ja käynnistää uudelleen rajoituksetta sekä suoria tv-lähetyksiä että tallennettuja ohjelmia. Voit siis katsella suosikkiohjelmiasi missä ja milloin itse haluat, riippumatta ohjelmien lähetysajoista. Tallennuspalvelumme mahdollistaa myös tallennuksien ajastamisen etukäteen. Tallentamasi materiaali säilyy arkistossasi tallennettuna puolen vuoden ajan.

Lisäkanavapaketit