Moniosaaja tekee mitä tahtoo

”Palkitsevuus”, huudahtaa designer Irina Brelo salamannopeasti, kun häneltä kysyy, mikä työssä on parasta. ”Näen oman työni jäljet konkreettisesti ja myös iso yleisö näkee ne, monessa eri kanavassa”, hän täsmentää. Irina on ollut puoli vuotta osa Valoon markkinoinnin digitiimiä, eikä tylsää hetkeä ole vielä tullut eteen.

”Osa jutuista menee ulos hyvinkin nopeasti, toisia hierotaan vähän pidempään. Samalla yritetään suunnitella tekemistä myös eteenpäin”, Irina kertoo. ”Meillä on hyvä tiimi, joka osaa antaa palautetta ja myös kritiikkiä, jos siihen on aihetta. Sitä myös toivon saavani, koska siitä oppii parhaiten.”

Irinan monipuolinen työhistoria koostuu erilaisista tehtävistä sekä työyhteisöistä. IT-alalla hän on tehnyt UI/UX-suunnittelua, tuotantokoordinaattorina hän on ollut mukana tekemässä asiakaspodcasteja ja mainostoimistossa harjoittelijana Portugalissa.

”Vaikka valokuituala ei ollut tuttu, pääsin nopeasti kiinni tekemiseen, kun oli hyvä tiimi tukena.”

”Työpaikka Valoolla kiinnosti, koska halusin päästä tekemään inhouse-sisältöjä. Se antaa enemmän mahdollisuuksia keskittyä tekemiseen, yhteen asiaan ja yhteen brändiin”, Irina pohtii. ”Vaikka valokuituala ei ollut tuttu, pääsin nopeasti kiinni tekemiseen, kun oli hyvä tiimi tukena.”

Irinan kokemien työyhteisöjen sukupuolijakauma on ollut vaihteleva. ”IT-firmassa oli tietenkin enemmistö työntekijöistä miehiä, mutta esimerkiksi esihenkilöni oli nainen, ja meillä synkkasi hyvin”, sanoo Irina. ”Tuotantoyhtiössä taas oli enemmistö naisia, ja täällä Valoolla jakauma on aika tasainen. Huonoja kokemuksia ei ole ollut missään.”

”Mitä teen viiden vuoden päästä? Toivottavasti samoja hommia kuin nyt, mutta laajennettuna vahvemmin sisällöntuotantoon”, Irina miettii. ”Parasta nyt ja toivottavasti myös tulevaisuudessa on se, että voin katsoa aikaansaannoksiani ja sanoa: Vau, olen oikeasti tehnyt jotain, jolla on tarkoitus!”

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.