Valokuitu taloyhtiöön

Valoo Taloyhtiönetti on nimensä mukaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuote.

Hanki valokuitu taloyhtiöön tästä


Valoo Taloyhtiönetti

Valoo Taloyhtiönetti on nimensä mukaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuote.

Valoo Taloyhtiönettiin kuuluu perusnopeudellinen 100M/100M laajakaistayhteys taloyhtiön jokaiseen huoneistoon. Yhteyden hinnoittelu riippuu taloyhtiön kanssa tehdystä sopimuksesta ja liittymän teknisestä toteutuksesta. Kysy lisää myyjältämme!

Perusnopeuden lisäksi asukkaille on tarjolla myös vapaasti valittavia lisänopeuksia. Löydät nopeudet ja hinnat taulukosta hieman alempana.

Valoo Taloyhtiönetti -liittymä on saatavilla kaikilla Valoo Netti -verkon alueilla.

Valokuitua läheltä kuvattuna.
Vanhempi pariskunta istumassa sohvalla tabletti ja kaukosäädin käsissään.

Taloyhtiöön moderni tietoliikenneverkko

Rakennamme tarvittaessa liittymän käyttöönoton yhteydessä taloyhtiöön uuden tietoliikenneverkon. Uusi tietoliikenneverkko voi olla tarpeen, jos nykyistä verkkoa ei ole tehty kokonaan valokuidulla. Valokuidulla toteutettuna netin nopeuden ylärajaa ei ole. Toisin kuin vanhoja kuparikaapeleita tai Ethernet-kaapeleita hyödyntävissä taloyhtiön tietoliikenneverkoissa.

Se on myös käytännössä ikuinen ja kestää käyttöä kiinteistön elinkaaren loppuun saakka. Tyypillisesti vastaavan remontin teettäminen maksaa moninkertaisen summan, mutta me pystymme tarjoamaan sen valokuidun asentamisen yhteydessä ennennäkemättömän edullisesti.

Teemme aina kokonaisvaltaisen kartoituksen perusteella tarpeisiinne sopivan tarjouksen, joka sisältää tarvittaessa sekä uuden tietoliikenneverkon että kattavat laajakaistapalvelut.

Huoneistokohtaiset lisänopeudet

Asukas voi tilata lisämaksusta myös nopeamman verkkoyhteyden. Asukkaan tilaama lisänopeus veloitetaan häneltä suoraan oheisen hinnaston mukaisesti.

Huoneistokohtaisen lisänopeuden voi tilata perusnopeuskytkennän jälkeen Valoon asiakaspalvelusta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Miksi valokuitu?

Maailman kaikki tietoliikenneyhteydet perustuvat valokuituun. Se on kiistatta toimintavarmin, nopein, ekologisesti kestävin ja kustannustehokkain tapa päästä nettiin. Ilman valokuitua ei olisi tuntemaamme tietoliikenneyhteiskuntaakaan. Se on modernin tietoliikenteen perusta.

Kaapeli-TV valokuituverkossa

Kaapeli-TV (KTV) on saatavilla taloyhtiöasiakkaille. Myyjämme kertovat mielellään lisää ja antavat tarjouksen myös KTV-palvelusta.
 

Valoo Taloyhtiönetin kautta on mahdollista saada myös taloyhtiön kaapeli-TV-palvelu uusimmalla tekniikalla ja parhaalla kuvanlaadulla. Valokuituun saatavilla oleva kaapeli-TV-palvelu on pitkäikäinen ja vähemmän altis häiriöille kuin perinteisellä kaapeloinnilla toteutettu kaapeli-TV. Kaapeli-TV-palvelu sisältää 20 kanavaa, joista 19 HD-kuvanlaadulla. HD-kanavien katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen. Cable HD Ready kertoo siitä, että televisio tai digiboksi toimii testatusti kaikissa Suomen kaapelitelevisioverkoissa

Neljä nuorta istuu sohvalla ja katsovat telkkaria.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluatko tarjouksen Valoo Taloyhtiönetistä? Tai haluatko jutella aiheesta lisää myyjämme kanssa? Ota yhteyttä niin myyjämme on sinuun yhteydessä.

Teemme kokonaisvaltaisen kartoituksen perusteella tarpeisiinne sopivan ja takuulla kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisältää kattavat laajakaistapalvelut, kaapeli-TV-palvelun sekä tarvittaessa tietoliikenneverkon päivittämisen.


Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse taloyhtiomyynti@valoo.fi tai yhteydenottolomakkeella.