Avoimet työpaikat
Rakennamme tulevaisuuden Suomea.

Liity joukkoomme! Tällä hetkellä haemme:

Myyntineuvottelija, Kemi/Tornio

Myyntineuvottelija, Pori

Myyntineuvottelija, Lappeenranta

Myyntineuvottelija, Lahti

Myyntineuvottelija, Pääkaupunkiseutu

Myyntineuvottelija, Uusimaa

Voit myös laittaa meille avoimen hakemuksen sähköpostitse: rekrytointi@valoo.fi.

Lähettämällä avoimen hakemuksen annat suostumuksesi käsitellä henkilötietojasi Valoon Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän lupaamme sinulle, valoontuoja!

Valoo Täyskuidulla on tarjota jotain kaikille: niin asiakkailleen valtakunnan parhaan nettiyhteyden kuin työntekijöilleen innostavan ja lämpimän ympäristön tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Turvallinen työympäristö on meille kaikille yhteinen asia, ja siksi Valoo Täyskuidulla saat aina olla oma itsesi ja tulla kuulluksi. Emme ole ainoastaan kukin omien alojemme ammattilaisia, vaan myös aina tukenasi ja valmiina auttamaan sinua menestymään – ja menestyminenhän on mukavinta hymy huulessa.

Jokaisen valoontuojan hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut laajasta työterveyshuollosta hammashuoltoon, työsuhdepolkupyörään ja kulttuuriseteleihin. Palkkaakin maksamme ihan mukavasti. Meillä voi työskennellä monessa tehtävässä täysin paikkariippumattomasti, mutta olet luonnollisesti aina tervetullut myös toimistolle.

Tuletko mukaan?

Me Valoo Täyskuidulla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Haluatko työntää kanssamme kädet saveen ja ryhtyä hommiin?

Uratarinoita

Kuka on Henkka? Entä miksi Antti tekee katumustyötä? Jokaisella valoolaisella on oma tarinansa ylä- ja alamäkineen. Uratarinoita tulossa pian, pysykää kuulolla!