Valoo sponsoroi MuSan Salaman jalkapallojoukkuetta.

Musan Salama iskee Alandia Cupiin 2025 Valoon tukemana

Yksi Ahvenanmaan suurimmista urheilutapahtumista on vuosittain järjestettävä, yli 4000 katsojaa kokoava Alandia Cup. Se on 11-vuotiaiden oma jalkapalloturnaus, ja monelle jalkapallojuniorille kokemus, joka jättää elämän mittaisen jäljen.

Juniorijalkapalloa tuntemattomalle saattaa olla yllätys, että jäsenmäärältään Porin suurin jalkapalloseura on MuSa – Musan Salama. Musan kaupunginosasta alkunsa ja nimensä saanut seura pyörittää tänä päivänä toimintaa, joka kattaa 600 juniorin kilpailutoiminnan lisäksi harrastusryhmätoimintaa kaikenikäisille jalkapalloilijoille.

”Valoosta tuli kerralla meidän joukkueemme suurin tukija”, kuvaa Juho Poskiparta tehdyn yhteistyösopimuksen merkitystä. Poskiparta toimii joukkueenjohtajana vuonna 2014 syntyneille pojille – siis juuri heille, jotka osallistuvat Alandia Cupiin ensi vuonna. ”Valoon tuesta suurin osa korvamerkitään Alandia Cupin kustannuksiin, että mahdollisimman moni pääsee mukaan reissuun. Meillä on joukkueessamme monta erilaista tasoryhmää ja kaikki uudet pelaajat ovat meille tervetulleita”, Poskiparta muistuttaa.

Yritysten tuki on kaikille urheiluseuroille äärimmäisen tärkeää, niin myös MuSalle. ”Junnujalkapallolla ei pahemmin kerätä pääsylipputuloja, joten rahoitusta on kerättävä muualta”, Poskiparta sanoo. ”MuSan 2014 syntyneillä on tällä hetkellä kymmenkunta yrityskumppania, ja lisää tietenkin kaivattaisiin. Seuran suorassa vaikutuspiirissä on valtava määrä ihmisiä, joten hyvä viesti kyllä kantaa meidän kauttamme kauas.”

Liiketoimintapäällikkö Lasse Rytkönen pitää nimenomaan MuSan kovaa panostusta juniorijalkapalloon arvokkaan asiana Valoon kannalta. ”Lasten ja nuorten liikkumisen tukeminen jää joskus liian vähälle huomiolle, kun yritykset tuijottavat vain edustusjoukkueisiin ja logoon pelihousun lahkeessa”, hän pohtii. ”Nuorten tukeminen on aina satsaus tulevaisuuteen, eikä se ole pelkkä kielikuva.”

Lisätietoja:

Valoo: liiketoimintapäällikkö Lasse Rytkönen, p. 050 3236 092, lasse.rytkonen@valoo.fi
MuSa: joukkueenjohtaja (P2014) Juho Poskiparta, p. 050 414 7899, juho.poskiparta@gmail.com

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.