Valoon kumppaniverkosto kattaa pian koko Suomen

Valoon kumppaniverkosto kattaa pian koko Suomen

Valokuituyhtiö Valoo rakensi viime vuonna Suomeen yli tuhat kilometriä valokuituverkkoa. Valtavaa määrää oli toteuttamassa koko maan kattava kumppaniverkosto, johon kuuluu jo yksitoista kaapeliasennuksiin erikoistunutta urakointiyritystä sekä suuri joukko muita alihankkijoita. Pian tämä joukko kattaa koko Suomen.

Koska tänä vuonna valokuituverkkojen rakentaminen edelleen kiihtyy, myös Valoon urakoitsijaverkostoa laajennetaan kaiken aikaa. Uusimpana mukaan on liittynyt Telepatrol Oy, joka on puhtaasti telekaapelointiin ja -rakentamiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Telepatrol kasvaa tällä hetkellä hurjaa vauhtia, sillä sen liikevaihto parani vuonna 2023 yli 30% edellisvuoteen verrattuna, yhteensä yli kuuteen miljoonaan euroon. 

”Tietoliikenneasennukset ja -urakointi on meidän ykkösprioriteettimme. Meillä on tällä hetkellä hallussamme epävirallinen Suomen ennätys valokuitujen käyttöönottojen määrässä”, kertoo Telepatrolin toimitusjohtaja Jesse Ahola. ”Valoo on meille mieluisa ja hyvä kumppani, koska meillä on yhteinen missio: tuoda valokuitu niin moneen suomalaiskotiin kuin mahdollista.” 

Valoo laajentaa kumppaniverkostoaan sitä mukaa kun sen asiakaskunta kasvaa ja uusia rakentamistarpeita syntyy eri puolille maata. ”Kiinnitämme kumppanivalinnassa erityistä huomiota siihen erityisosaamiseen, mitä valokuituverkkojen rakentamisessa tarvitaan”, sanoo Valoon rakentamisesta vastaava johtaja Juha Kirmanen. ”Telepatrol täydentää erinomaisesti verkostoamme sekä teknologisesti että maantieteellisesti.” 

Lisätietoja:  

Valoo: johtaja, markkinointi ja viestintä, Sofia Lehtimäki, p. 050 308 2228
Telepatrol: toimitusjohtaja Jesse Ahola, p. 040 900 8105 

Telepatrol Oy on vuonna 1997 perustettu, tietoliikenneasennuksiin ja -urakointiin erikoistunut telealan erikoisyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Rovaniemellä. Vahvasti kasvavan yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin neljäkymmentä tietoliikennealan ammattilaista. 

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.