Valoo ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

Oulun Kärpät ja valokuituyhtiö Valoo ovat solmineet sponsorisopimuksen liigakaudelle 2023–2024. Sopimukseen kuuluu Kärppien juniorityön tuki sekä logonäkyvyys Kärppien pelaajien kaulasuojassa sekä valmennustiimin kauluspaidoissa.

”Meille on tärkeää tukea sitä arvokasta juniorityötä, jota Oulun Kärpissä tehdään. Julkaisemme lähiaikoina kumppaniohjelman, jonka kautta seurat eri puolilta Suomea voivat hakea ohjelmaan tekemään tulevaisuutta kanssamme”, kertoo Valoon toimitusjohtaja Tommi Linna.

Verkkoja ja verkostoja

Linna kytkeytyy itse läheisesti Oulun Kärppien historiaan, sillä hän toimi vuosikaudet Helsingin Sanomien ”jääkiekkokirjeenvaihtajana” Kärppien kotiotteluissa. ”Olen nähnyt Oulun Kärppien merkityksen koko kaupungille ja sen liike-elämälle”, Tommi Linna sanoo. ”Suomessa on muutamia legendaarisia jäähalleja, jotka ovat toimineet oman alueensa yrityskentän solmukohtina. Rinkelinmäki Hämeenlinnassa, Isomäki Porissa – sekä Raksila ja sen Kärppäklubi Oulussa. Halleissa on erätauoilla syntynyt satoja, ellei tuhansia uusia kontakteja ja myös uutta bisnestä, pelin jännäämisen sivussa.”

Verkko heiluu – paitsi valokuituverkko ei heilu

”Meitä ja Kärppiä yhdistää useampikin asia, mutta tämä on ehkä tärkein”, Linna pohtii. ”Kun Kärpät palasi vuosituhannen vaihteessa SM-liigaan, joukkue oli todellinen ”game changer”. Se tuli liigaan tekemään historiaa, ja niin se myös teki, kuten me kaikki tiedämme. Valoo on täsmälleen samassa tilanteessa kuin Kärpät vuonna 2000. Me olemme joukkue, joka haluaa muuttaa suomalaisen tietoverkkobisneksen, ja sitä me olemme juuri tekemässä.”

”Valoo on meille loistava yhteistyökumppani. Sekä liigajoukkueiden että erityisesti Kärppien junioritoiminnan kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että meillä on laaja yrityskentän tuki kaikelle toiminnallemme. Olemme juuri niin vahvoja kuin meidän kumppanimme ovat, ja yhdessä olemme enemmän”, sanoo Oulun Kärppien myyntijohtaja Ilkka Mikkola.