Valoo avannut TV-palvelun yhdessä Ålcomin kanssa

Valokuituyhtiö Valoo on julkaissut Valoo TV -palvelun, joka tuo antennitalouksiin tarjolle samat laajat kanavapaketit, jotka ovat tähän saakka olleet tarjolla vain kaapelitalouksille. Valoo Netti -valokuituliittymän tilaajille suunnattu Valoo TV tuottaa HD-tasoiset tv-lähetykset kaikkialle Suomeen, missä Valoon valokuituliittymät ovat saatavilla.

Valoo TV -palvelu tuotetaan yhdessä ahvenanmaalaisen Ålcomin kanssa. Ålcom on digitaalisiin, internetpohjaisiin tv-lähetyksiin erikoistunut yhtiö, jonka kanavavalikoimaan kuuluu yli 300 IP- ja satelliittivälitteistä kanavaa eri puolilta maailmaa. Valoon asiakkaat voivat valita tilaukseensa kanavapaketin useista eri vaihtoehdoista, joista edullisimman hinta on 6,90 euroa / kk. Valoo TV -palvelu ei vaadi älytelevisiota, sillä siihen on saatavilla pieni, nykyaikainen digiboksi. Valoo TV:hen on mahdollisuus ottaa eri kanavapakettien lisäksi myös Mobiili IPTV ja Tallennuspalvelu lisäpalveluina.

”Valoo TV on luonteva laajennus tuotevalikoimaamme”, sanoo Valoon toimitusjohtaja Vesa Kemppainen. ”Valokuituverkko on keskeinen osa digitaalisen yhteiskunnan infrastruktuuria kaikkine palveluineen. Näihin kuuluvat tietenkin myös maailmanlaajuisesti toimivat televisiokanavat.”

“Odotamme innolla yhteistyötä Valoon kanssa tarjotaksemme asiakkaille vakaan ja hyvän TV-palvelun. Olen ylpeä ja kiitollinen fantastisesta työstä, jota projektissa on tehty sekä Ålcomin että Valoon puolelta”, sanoo Ålcomin toimitusjohtaja Tom Bengtsson.

Lisätietoja
Valoo: Klaus Varis, kaupallinen johtaja, p. 050 316 1111, press@valoo.fi
Ålcom: chief product officer TV Timo Niemelä, p. 040 7575 300, timo.niemela@alcom.ax

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) on perustettu vuonna 1989. Ålcom tarjoaa laajakaista-, TV- ja matkapuhelinpalveluita. Ålcom on Ahvenanmaan paikallinen teleoperaattori ja sen omistaa yli 7 000 ahvenanmaalaista. Ålcom työllistää noin 50 henkilöä.

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.