Sujuvaa arkea kotiisi – valokuitua pitkin 

 

Mitä jos videoyhteys ei koskaan takkuaisi? Entä jos etätyöpalaverit voisi hoitaa murehtimatta netin toimivuudesta tai yhteyden katkeamisesta? Oletko ajatellut sitä mahdollisuutta, että sinulla olisi kodissasi pysyvä verkkoyhteys, jota ei tarvitse päivittää joka kerta, kun operaattori niin päättää? 

Puhutaan ihmeessä lisää Valoo valokuidusta, 100 % valokuituliittymästä! Jokainen joskus etätyötä tekevä on ollut videopalaverissa, jossa kollega on unohtanut mikkinsä mutelle. Siinä emme voi auttaa, mutta Valoo valokuitu takaa, että yhteys ei pätki, jaetut dokumentit näkyvät sujuvasti ja ääni kulkee (kun muistaa laittaa mikkinsä päälle). Nämä ovat vain muutamia asioita, joissa etätyön sankari loistaa luotettavan tietoliikenneyhteyden ansiosta. 

Vallankumouksellinen investointi 

Elämme informaation aikaa, jolloin luotettava ja toimiva internetyhteys on samalla tavalla kodin perusvarusteluun kuuluva tekijä kuin sähkö, lämpö ja vesi. Valoo valokuitu ei ainoastaan lisää kiinteistösi houkuttelevuutta vuokralaisten tai ostajien kannalta,  se lisää mukavuutta arkeesi jo nyt. 

Jos talosi olisi tarkoitettu liikkuvaksi, se olisi asuntoauto. Sama logiikka pätee internetyhteyteen. Kotonasi paras ja järkevin valinta on Valoo valokuitu, joka on investointi tulevaisuuteen. Mobiiliyhteys on järkevin valinta liikkuessa, mutta kotonasi paras valinta on kiinteä Valoo valokuitu.

Mikä parasta, Valoo valokuitu on siitä vallankumouksellinen investointi, että sen asentaminen kotiisi ei maksa mitään. Tarjoamme ennakkotilaajille valokuituliittymän asennuksen veloituksetta kautta Suomen. Maksat vain kuukausimaksuista valitsemasi yhteysnopeuden mukaan. 

Tervetuloa tulevaisuuden Valoo-kotiin!  

Tilaa Valoo valokuitu helposti tästä.