Valoo käynnistää kumppaniohjelman nuorten liikunnan tukemiseksi.

Valoo käynnistää kumppaniohjelman nuorten liikunnan tukemiseksi

Valokuituyhtiö Valoo on käynnistänyt Valoo kohti -kumppaniohjelman, jolla tuetaan lasten ja nuorten alueellista urheilu- ja liikuntaseuratoimintaa. Ohjelmaan haetaan mukaan vapaamuotoisella hakulomakkeella, ja hakemuksia käsitellään kahdesti vuodessa.

”Seuratasolla tehdään valtakunnallisesti erittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten liikkumisen edistämiseksi”, sanoo Valoon markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja Sofia Lehtimäki. ”Halusimme luoda yhteistyömallin, joka on seuroille mahdollisimman yksinkertainen, ja jonka tulokset näkyvät heti niiden toiminnassa.”

Valoo rakentaa suurella volyymilla valokuituverkkoja eri puolille Suomea, sillä yhtiön missiona on varmistaa kotien sujuva arki luotettavilla nettiyhteyksillä. Valokuitu on investointi digitaaliseen infrastruktuuriin ja sen myötä suomalaisten tulevaisuuteen. ”Hyvää arkeen kuuluu myös mahdollisuus liikkua ja harrastaa”, Sofia Lehtimäki muistuttaa. ”Nuorten liikuntaharrastusten tukeminen on myös investointi tulevaisuuteen – meille kaikille.”

Ohjelman sisällöstä sovitaan mukaan valittavien kumppanien kanssa. Se voi sisältää suoraa taloudellista tukea yhdessä määriteltyjen, pitkäkestoisten tavoitteiden saavuttamiseksi tai kertaluonteista tukea tapahtumien järjestämiseen, välinehankintoihin tai muihin kumppanin kannalta tärkeisiin kohteisiin.

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet Valoo kohti -ohjelmasta löytyvät Valoon verkkosivuilta.

Lisätietoja:
press@valoo.fi

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.