Tyttö valosäikeiden takana.

Voiko internet-yhteydellä säästää?

Säästäminen kannattaa aina. Oletko koskaan ajatellut, että myös internet-yhteydellä on mahdollista säästää?

Valoon valokuitu on 100 % valokuitu, joka tarjoaa mahdollisuuden nopeampaan ja helpompaan tulevaisuuteen eli valokuituyhteyden asentamisen ilmaiseksi. Maksat vain kuukausimaksuista valitsemasi nopeuden mukaan.

Nopein säästää kaikessa

Valoon valokuitu tulee edullisemmaksi pitkässä juoksussa – sen eliniäksi arvioidaan jopa 50 vuotta. Valokuitu on tulevaisuuden teknologia, jonka voit ottaa käyttöön jo nyt.

Valoon valokuitu säästää myös aikaa. Internetissä nopeus ja vakaus on valttia, olit pitämässä työpalaveria videoyhteydellä, pelaamassa, huutamassa kilpaa designhuonekaluja tai vaikkapa ostamassa lippuja verkkokaupasta kesän kiinnostavimmalle keikalle.

Ylivoimainen on vastuullisempi

Valoon valokuitu säästää energiaa. Itse asiassa valokuidulla on 5G:tä 93 prosenttia pienempi hiilijalanjälki. Elämme aikaa, jolloin todellista vastuullisuutta ovat pienet teot, joista syntyy kestävämpi tapa elää. Toimivan, luotettavan ja nopean tietoliikenneyhteyden valitseminen on pieni ekoteko, josta on käytännön hyötyä käyttäjälleen.

Mikä tärkeintä, valokuitu säästää hermoja. Kun yhteydet toimivat, kaikki sujuu paremmin.

Tarkista saatavuus kotiisi

Tilaa valokuituliittymä ennen alueesi rakentamisurakan valmistumista ja hyödynnät ennakkotilaajan hinnat.

Maksat vain netistä valitsemasi nopeuden mukaan.

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.