Tuotteet ja palvelut

Valoo Täyskuitu -liittymä takaa laadukkaan internetin loppuiäksi

Totta se on: kun rakennamme asuinalueesi valokuituverkon, saat Täyskuitu-liittymän kotiisi vaivattomana avaimet käteen -toimituksena. Saat valita liittymäsi nopeuden neljästä laajakaistavaihtoehdosta. Lisäpalveluina tarjoamme mm. IPTV-palvelun tai ehdottomasti suosittelemamme WiFi Mesh -ratkaisun, jolla parannat hurjasti kotisi langattoman verkon toimintaa.

Valoo Täyskuitu -liittymään sisältyy:

  • Valokuituliittymä vaivattomana avaimet käteen -toimituksena hintaan 0 € (norm. 2490 €).

  • Valonnopea laajakaistayhteys alkaen vain 29,90 €/kk (6 kk jälkeen 39,90 €/kk).

  • Maksuton Wi-Fi Mesh -reititin kodin langattoman verkon luomiseksi. Suurempaan, paljon väliseiniä tai useita kerroksia sisältävään kotiin suosittelemme lisäreitittimiä.

  • TULOSSA PIAN: Lisäpalveluna hankittavan IPTV:n avulla katsot internetyhteytesi kautta jopa HD-laatuisia TV-kanavia ja tallennat suosikkiohjelmasi.

Liittymän hinta 0 €

Ilmainen asennus

Emme laskuta senttiäkään Valoo Täyskuitu -liittymän rakentamisesta, asentamisesta tai ylläpidosta, vaan maksamme niistä koituvat kulut omasta pussistamme. Uskomme pikavoittojen sijaan pitkäaikaisiin asiakkuuksiin.

Meillä maksat vain internetistä.

Tilaa nyt

Liittymät

Tarjoamme neljä eri nopeusvaihtoehtoa, joista hitainkin on kuin petoa pakenevan jäniksen juoksu. Liittymäsi verkkoyhteysoperaattorina toimii kotimainen Cinia.

S
29,90
/kk
/6 kk*

100/100 Mbit/s

Kevyeen surffailuun, 1–2 käyttäjälle.

6 kk jälkeen 39,90 eur/kk
M
34,90
/kk
/6 kk*

500/500 Mbit/s

Koko kodin tarpeisiin, 4+ käyttäjälle.

6 kk jälkeen 44,90 eur/kk
L
39,90
/kk
/12 kk*

1000/1000 Mbit/s

Koko kodin vaativiin tarpeisiin, 6+ käyttäjälle.

12 kk jälkeen 49,90 eur/kk
XL
59,90
/kk
/24 kk*

2000/2000 Mbit/s

Tästä ei lopu kaista kesken! Koko naapurustolle.

24 kk jälkeen 79,90 eur/kk

*Määräaikaisen sopimuksen kesto 24 kk

Valoo Täyskuitu -laajakaistaliittymien palvelukuvaus

Laitteet ja lisäpalvelut

Mesh-tukiasemat

Täyskuitu-yhteytesi täysimääräinen hyödyntäminen langattomasti (eli Wi-Fin kautta) edellyttää hyvää sisäverkkoa. Voit tilata meiltä laadukkaat Mesh-reitittimet, joilla saat kotiisi huippunopean langattoman sisäverkon. Mesh-sisäverkon avulla nettiyhteys toimii tasalaatuisesti niin keittiössä, työhuoneessa kuin eteläsiiven ateljeessakin.

TV-palvelut

Tiesitkö, että voit katsella televisiota myös internetin kautta? Tarjoamme laajakaistan lisäpalveluina myös edulliset ja monipuoliset IPTV-palvelut.