Kiiminki

Rakennettavat alueet » Kiiminki

Kiiminki – kaikilla on oikeus valonnopeaan ja aina toimintavarmaan nettiyhteyteen! Valoo valokuidulla saat yhdellä sopimuksella kaiken, mitä tarvitset: sekä fyysisen valokuituliittymän että nettiyhteyden. Tilaa nyt!

Kiimingin alueella kuituverkon urakoitsijoina toimivat: Konepalvelu Kuivas Oy, Veljekset Toivanen Oy, Ponnari Oy ja Nordic Tele Service Oy. Valoo toimii alueen päätoteuttajana.

Valoo Netti -valokuituliittymän hinnat:

  • Valokuidun rakennustyöt 0 €
  • Laajakaistaliittymän käyttöönotto- ja kytkentämaksu 0 €
  • Laajakaistan kuukausimaksu valitun nopeuden mukaan.
Tarkista saatavuus

Rakentamispäivitykset

Kiiminki 4
Kiiminki 2
Kiiminki 3
Kiiminki 1

Kiiminki 4

Viikko 38/2023 | 18.9.-24.9. – Käyttöönottojen aloitus on viivästynyt aikaisemmin ilmoitetuista ajankohdasta. Alueen valokuidun käyttöönottoja päästään aloittamaan syys/lokakuun vaihteessa ja käyttäjiä saadaan netin piiriin sitä mukaa, kun teletöiden tiimi saa kytkettyä yhteyksiä linjoille. Kohtasimme alueen rakentamisessa haasteita, sekä valitettavasti oma resurssointimme alueelle on ollut puutteellista. Pahoittelemme aiheutunutta viivästystä.
Katso alueen historia

Kiiminki 2

Viikko 38/2023 | 18.9.-24.9. – Käyttöönottojen aloitus on viivästynyt aikaisemmin ilmoitetuista ajankohdasta. Alueen valokuidun käyttöönottoja päästään aloittamaan lokakuun aikana ja käyttäjiä saadaan netin piiriin sitä mukaa, kun teletöiden tiimi saa kytkettyä yhteyksiä linjoille. Kohtasimme alueen lupaprosessissa viivästyksiä, sekä haasteet rakentamisessa viivästyttivät töiden etenemistä. Valitettavasti oma resurssointimme alueelle oli hankkeen aikana puutteellista. Pahoittelemme aiheutunutta viivästystä.

Katso alueen historia

Kiiminki 3

Viikko 34/2023 | 21.8.-27.8. – Maanrakennustyöt etenevät alueella. Sisäasennukset ja tonttityöt jatkuvat. Käyttöönottoaikataulu tarkentuu töiden edetessä.

Katso alueen historia

Kiiminki 1

Viikko 27/2023 | 3.7-9.7. – Käyttöönotot käynnissä ja jatkuvat. Asiakkaat saavat sähköpostitse suoraan lisätiedot ja ohjeet käyttöönottoihin liittyen.

Katso alueen historia