Mies istumassa tuolilla läppäri sylissä.

Miksi Valoon valokuitu on ylivoimaisesti paras internetyhteys?

Valoon valokuidun hyötyjä on monia, ja tässä kolme tärkeintä järkisyytä.

Yksi. Valoon valokuitu on nopein.

Internetissä aika on rahaa. Valoon valokuitu ei ole ainoastaan luotettavin ja toimintavarmin yhteys sinun ja maailman välillä, se on myös tutkitusti nopein yhteys internetiin. Valokuidussa ei ole viivettä, se ei takkua, ei katkeile, eikä jarruta työntekoa tai vapaa-ajan digitaalisia harrasteita. Valoon valokuidun nopeus ei myöskään riipu säästä, teinien pelaamisesta, suoratoistopalveluiden suosiosta tai Leijonien menestyksestä jääkiekon MM-kisoissa. Nopeus on Valoon valokuidun kiinteä perusominaisuus.

Kaksi. Valoon valokuitua ei tarvitse päivittää.

Suomi on teknologiamaa, siksi nopean internetyhteyden pitäisi olla meillä jokamiehen oikeus. Valoon valokuitu on siitä ihmeellinen arkea helpottava keksintö, että se on tulevaisuuden teknologiaa jo tänään. Jos kuvailisimme valokuitua vain kahdella sanalla, puhuisimme teknologisesta ylivoimasta. Kilpailevat toimijat tuovat markkinoille jatkuvasti uusia ja taas uusia versioita omasta teknologiastaan. Jokainen, joka on joutunut päivittämään tietoliikenneyhteyksien laitteitaan tietää, miten mielekkäältä päivittäminen tuntuu.

Kolme. Valoon valokuitu säästää rahaa, aikaa ja hermoja.

Valoon valokuidun hankkimalla saat kaiken kerralla yhdestä paikasta, avaimet käteen -periaatteella. Jos haluat muuttaa nopeutta, se onnistuu yhdellä klikkauksella tai puhelinsoitolla. Valoon valokuitu säästää aikaa, rahaa, hermoja, luontoa, perhesuhteita.

Nauti valoonnopeasta arjesta, tarkista saatavuus kotiisi.