Hamina

Rakennamme Haminaan valokuituverkon!

Hamina todella ansaitsee tietoliikenneinfrastruktuurinsa päivittämisen tälle vuosituhannelle, ja me olemme täällä sitä varten. Aloitimme projektin hankkimalla paikallisen Haminetti-valokuituverkon ja seuraavaksi laajennamme sitä mahdollisimman monen haminalaisen ulottuville.

Aloitamme verkon rakentamisen keväällä 2023, joten Haminan uusi valokuituverkko on pian todellisuutta!

Ohjaamme rakennustyöläiset ensin eniten tilauksia saaneille asuinalueille ja etenemme niiltä muualle kaupunkiin. Tilasimme hiljattain kilometritolkulla kuitukaapelia ja muita kilkkeitä, jotta pääsemme aloittamaan rakentamisen heti roudan sulaessa.

Aloitamme verkon rakentamisen Summasta ja Poitsilasta, mutta muitakin alueita liitetään verkkoon heti kun meillä on kasassa riittävästi tilauksia.

Vielä ehdit mukaan

Etkö ehtinyt vielä tilata omaa liittymääsi? Ei hätää! Ehdit mukaan ilonpitoon, kunhan teet tilauksen ennen asuinalueesi rakentamistöiden alkua.

Muistin virkistämiseksi:

Tarjoamme jopa 100 vuotta käyttöä kestävän, aina toimintavarman ja ekologisen valokuituliittymän rakennus-, asennus- ja kytkentätyöt jopa omasta mielestämme käsittämättömään hintaan: täysin ilmaiseksi.

Siis 0 €. Ei piilokustannuksia, ei pientä pränttiä – meillä maksat vain internetistä.

Miksikö?

Siksi, että filosofiamme mukaan valokuitu kuuluu kaikille. Ei vain kauniille, rohkeille ja rikkaille. Me uskomme pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja olemme valmiita niihin myös panostamaan.

Huom! Rakennamme valokuituverkon vain alueille, joilta saamme riittävästi tilauksia, ja aloitamme rakentamisen niiltä alueilta, joilta olemme saaneet eniten ennakkotilauksia. Tilaamalla vaikutat siihen, kuinka nopeasti liittymän saat!

Varmista saatavuus kotiisi ja tilaa!

Tilaa nyt

P. S. Ihan viimeistään nyt kannattaa kutsua koko naapurusto mukaan valokuituvallankumoukseen!

Tiedotteet

Aluekohtaiset viimeisimmät sisällöt