Valoon uudet myyntineuvottelijat valloittavat Suomen valokuiturakentamisen alueet hymyillen ja ammattitaidolla

Tänä vuonna valokuitua rakennettavilla alueilla käy kuhina. Koneet ja urakoitsijat työskentelevät jo monella paikkakunnalla. Näiden lisäksi Valoon myyntineuvottelijoita toimii kymmeniä ympäri Suomea. Tunnistat heidät Valoo-logosta sekä tietysti ystävällisestä hymystä. 

Valoon People & Culture -tiimi pääsi kurkistamaan myyntineuvottelijoiden perehdytyspäivään Tampereella, jossa osa uusista aloittajista kohtasi timanttisen myyntitiimimme kouluttajat sekä toisensa ensimmäistä kertaa. ”Myyntineuvottelijat ovat keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä aidon asiakaskokemuksen tuottamisessa”, sanoo Valoon Head of People & Culture Minna Laine ja jatkaa: ”Myyntineuvottelijat kartoittavat tietoliikenneyhteystarpeita yhdessä asiakkaiden kanssa tavoitteenaan varmistaa, että asiakkailla on jatkossa käytössään kiistatta toimintavarmin ja nopein nettiyhteys. Kun alueella rakennetaan ja naapurit ovat tilanneet valokuidun kotiinsa, nostaa se näiden kiinteistöjen arvoa. Kun koneet jo ovat alueella ja rakennamme valokuidun ilmaiseksi samalla kaikille halukkaille, en heti keksi hyvää syytä jättää tilaisuutta käyttämättä. Toki kerromme mahdollisuudesta liittyä valokuituverkkoon myös muissa kanavissa, mutta myyntineuvottelijamme ovat varmistamassa, että tuotteemme ja kaikki siihen liittyvä käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi ennen päätöstä.”

Valoon myyntineuvottelijat saavat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen ja heillä on aina tiimin sekä aluemyyntipäällikön tuki apunaan. Perehdytyksen tarkoitus on auttaa jokaista onnistumaan työssään. Valmiita myyntispiikkejä ei harjoitella vaan tuotteisiin, rakentamistapoihin ja toimintaan yleisesti tutustutaan niin, että jokainen löytää oman tapansa kertoa, miksi Valoon valokuitu on paras vaihtoehto. ”Meille Valoolla tärkeää on aito asiakaskohtaaminen ja arvojemme mukaisesti niissä onnistutaan parhaiten olemalla avoimia, rohkeita ja luotettavia”, kuvailee Minna.

Maanantaina aloittaneita myyntineuvottelijoita perehdytettiin samaan aikaan kahdella paikkakunnalla. Tampereella tavatut myyntineuvottelijat kokivat perehdytyspäivän tärkeäksi ja päivästä jää heille myös hyvä verkosto, vaikka työtä tehdäänkin eri paikkakunnilla. 

Valoon aluemyyntipäällikkönä Tampereella työskentelevä Lauri Lammi paitsi vastaa oman alueensa myynnistä osana Valoon myyntitiimiä, toimii myös myyntineuvottelijoiden työn ohjaajana. Pääsimme osana perehdytyspäivää Laurin matkassa tositoimiin eli seuraamaan asiakkaiden kohtaamista rakennettavalla alueella. Automatkalla kohteeseen saimme mahdollisuuden kuulla Laurilta työstään sekä ajastaan Valoolla. Kunnioittava kohtaaminen ja asiakkaalle tehdyn myyntityön loppuun asti hoitaminen ovat työn onnistumisen kannalta tärkeitä. Tuote itsessään on helppo myydä, kun ymmärtää tuotteen myymisen asiakkaan näkökulmasta katsottuna. Joku voi ajatella, ettei valokuituverkkoon liittyminen ole itselle ajankohtainen juuri nyt ja silloin on tärkeää pystyä kuvaamaan lähitulevaisuuden tarpeita, valokuidun ekologisuusnäkökulmia tai että valokuituverkko nostaa kiinteistön arvon. Tälläkin kertaa koettiin onnistumisia, kun Lauri sopi tapaamisen asukkaan kanssa tälle paremmin sopivaan aikaan. Valoolla Lauri on viihtynyt hyvin – meillä on hyvä meininki ja oma työnkuva on monipuolinen.

Jos siis näet alueellasi Valoo-logolla varustetun myyntineuvottelijamme, tule ihmeessä juttusille, sillä kaikilla on oikeus valonnopeaan ja aina toimintavarmaan nettiyhteyteen.

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Valoolla on tälläkin hetkellä auki myyntineuvottelijoiden paikkoja eri puolilla Suomea, hae mukaan!

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.