Valoo tukemaan joukkueurheilun riemua Aura Cupissa

Hyvä joukkue on aina enemmän kuin osiensa summa. Kun tiimityö toimii, tiimin jäsenet tunnistavat vahvuutensa ja osaavat käyttää niitä joukkueensa parhaaksi. Omista virheistä opitaan, menestystä juhlitaan ja vastustajaa kunnioitetaan – mikä voisi olla sen hienompaa? 

TPS Juniorijalkapallon järjestämä perinteinen Aura Cup kokoaa tänä vuonna ennätysmäärän joukkueita Suomen Turkuun. Kupittaan kentillä sekä Veritas Stadionilla kesäkuun lopulla pelattavaan turnaukseen osallistuu yli 160 joukkuetta viidestäkymmenestäyhdestä seurasta eri puolilta Suomea. Pelaajien, taustajoukkojen ja katsojien yhteenlaskettu määrä nousee tuhansiin. 

”Aura Cup on mahtava tapahtuma”, kertoo TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kim Ekroos. ”Pienet futarit ovat liekeissä, kun pääsevät pelaamaan oikealla jalkapallostadionilla yleisön edessä, ympärillään Suomen kesä ja Turku – onhan se upeaa.” 

Aura Cup ehti ennen pandemia-aikaa koota joukkueita myös ulkomailta, mutta toistaiseksi siihen ei ole vielä palattu. ”Uskon, että tulevaisuudessa turnaukseen saadaan jälleen kansainvälisiä vieraita”, Ekroos sanoo. 

Yritykset ovat löytäneet Aura Cupin kohtalaisen hyvin, vaikka parannettavaakin on. ”Yritysyhteistyössä olisi kehitettävää puolin ja toisin”, Kim Ekroos myöntää. ”Yritysten pitäisi ymmärtää tapahtuman potentiaali paremmin, ja erityisesti meidän pitäisi osata kertoa selkeämmin, mitä kaikkea yritys voi saavuttaa yhteistyöllä juuri TPS Juniorijalkapallon kanssa.” 

Valoon liiketoimintapäällikkö Lasse Rytkönen arvostaa Aura Cup -yhteistyötä monestakin syystä. ”On hienoa päästä tukemaan Varsinais-Suomen suurinta juniorijalkapallotapahtumaa. Tässä kohtaa moni asia: juniorijalkapallo, joukkueurheilu ja maantiede”, Rytkönen luettelee. ”Varsinais-Suomi tulee olemaan Valoon vahva kasvualue tulevina vuosina. Peli on jo käynnissä ja joukkueet kentällä. Meillä on vahva tiimi, noudatamme sääntöjä ja vastustajan verkko heiluu.” 

Lisätietoja: 

Valoo: liiketoimintapäällikkö Lasse Rytkönen, p. 050 3236 092, lasse.rytkonen@valoo.fi
TPS Juniorijalkapallo: toiminnanjohtaja Kim Ekroos, p. 040 733 6481, kim.ekroos@tps.fi  

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.