Tyttö istuu lattialla läppäri sylissään.

Valoo valokuitu on täysautomatisoitu tulevaisuuden yhteys

Onko tietoliikenneyhteyksien vertailu vaikeaa? Tuntuuko sinusta, että mokkuloita, reitittimiä ja muita purkkeja saa koko ajan olla päivittämässä saadakseen tietoliikenteen kulkemaan kotona tai työpaikalla riittävän vauhdikkaasti? Minkälainen netti-investointi kestää parhaiten aikaa?
 
Eksponentiaalisen kasvun asettamiin vaateisiin vastaa vain valokuitu.
 
Valokuidussa on kaikki tulevaisuuden vastaukset valmiina ensimmäisestä päivästä lähtien. Valokuituverkko rakennetaan tulevaisuusasetuksilla: tiedämme kuluttajien käyttötarpeen kasvavan ja varaudumme siihen jo tänään.
 
Tänä päivänä Valoon valokuituverkossa pystytään toimittamaan yhteys jopa 25 gigan nopeudella eivätkä tehot lopu siihen, vaan uusia runkoja rakentaessamme varaudumme hyvissä ajoin kasvattamaan kapasiteettia asiakkaan käyttökokemuksen ja tyytyväisyyden varmistamiseksi.
 
Käyttäjän näkökulmasta se tarkoittaa täysautomatisoitua yhteyttä. Sinun ei tarvitse seurata teknologian kehitystä eikä päivittää teknologiaa hankittuasi valokuidun. Jos koet tarvitsevasi nopeampaa yhteyttä, saat asiakaspalveluumme soittamalla kasvatettua kaistaa.
 

Valokuitu on älykodin sydän

Jos tulevaisuus on sitä, että liikumme, asioimme ja työskentelemme digitaalisesti fyysisen minän pysyessä kotisohvalla laitteiden ääressä, valokuitu mahdollistaa tämän. Jos tulevaisuus on sitä, että jääkaappi pystyy itse tekemään verkkokauppatilauksen täydentääkseen perheen vakiotarvikkeet ja koko älytalomme kykenee yhtä aikaa monitoroimaan niin siellä asuvien ihmisten terveyttä kuin kiinteistön turvallisuutta, valokuitu toimii moottorina koko digikodille.
 
Langattomissa teknologioissa puolestaan teknologiaa on jatkuvasti kehitettävä, lisää mastoja rakennettava ja laitteita päivitettävä, jotta kuluttaja pysyy haluamassaan kyydissä ja laadussa mukana.
 
Jos tietoliikenneyhteytesi toimisi kuin vesihana, valitsisitko sen, jossa vettä riittää vain lähikuukausiksi ja pikkuhiljaa vedentulo tyrehtyy vai valitsetko sen, josta vettä virtaa aina riittävästi kaikkiin tarpeisiisi?

Ajankohtaista