Rautatieto ja Valoo yhteistyöhön taloyhtiöasiakkaiden palveluista

Valokuituyhtiö Valoo rakensi viime vuonna Suomeen yli tuhat kilometriä valokuituverkkoa, ja tänä vuonna määrä moninkertaistuu. Suururakoita toteuttaa Valoon kanssa koko maan kattava kumppaniverkosto, johon kuuluu jo toistakymmentä kaapeliasennuksiin erikoistunutta urakointiyritystä sekä suuri joukko muita alihankkijoita.

Pohjois-Pohjanmaalla Valoon verkostoon on liittynyt Rautatieto Oy, joka ottaa vastuulleen taloyhtiöiden valokuiduttamisen sovituilla alueilla. ”Näen yhteistyön Valoon kanssa merkittävän askeleena eteenpäin, kun laajennamme tietoliikepalveluidemme kokonaisuutta”, kertoo liiketoimintajohtaja Petteri Heusala. ”Suunnittelu- ja asennustyöt on jo aloitettu Ylivieskassa ja Oulussa.”

Valoo laajentaa kumppaniverkostoaan sitä mukaa kun sen asiakaskunta kasvaa ja uusia rakentamistarpeita syntyy eri puolille maata. ”Kiinnitämme kumppanivalinnassa erityisestä huomiota siihen erityisosaamiseen, mitä valokuituverkkojen rakentamisessa ja valokuituyhteyksien luotettavassa ylläpidossa tarvitaan”, sanoo Valoon rakentamisesta vastaava johtaja Juha Kirmanen. ”Rautatieto täydentää erinomaisesti verkostoamme sekä teknologisesti että maantieteellisesti.”

Lisätietoja:
Valoo: johtaja, rakentaminen, Juha Kirmanen, press@valoo.fi
Rautatieto: liiketoimintajohtaja Petteri Heusala, p. 040 709 0816, petteri.heusala@rautatieto.fi

Ajankohtaista

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuitu.Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.