Matkalahjakortin Arvonnan Säännöt

Tilaa Valoon uutiskirje, niin olet mukana 1000 € arvoisen Aurinkomatkojen matkalahjakortin arvonnassa!

Vuoden 2023 arvonnan voittajan arvonta suoritettiin 4.1.2024 ja voittaja oli Kaija Setälä Keravalta.

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostitse noin 1–2 uutiskirjettä kuukaudessa. Voit peruuttaa halutessasi uutiskirjeen koska tahansa.

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: Valoo Oy (Y-tunnus 2925233-2). Jatkossa ”Valoo”

2. Arvontaan osallistutaan tilaamalla Valoon uutiskirje viimeistään 31.12.2024 tai olemalla Valoon asiakas.

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

Valoon henkilökunnalla tai näiden läheisillä perheenjäsenillä ei ole mahdollisuutta voittaa palkintoa.

Kilpailuun osallistumalla annat, kilpailun voittaessasi, Valoolle oikeuden julkaista nimesi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan kilpailun järjestäjän tiloissa osallistumisajan päätyttyä tammikuussa 2025. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Arvontaan osallistutaan tilaamalla Valoon uutiskirje viimeistään 31.12.2024 ja olemalla uutiskirjeen tilaaja arvonta hetkellä tai olemalla Valoon valokuitutilaaja.

 

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Uutiskirjeen tilanneiden ja Valoon asiakkaiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on 1 000 euron Aurinkomatkojen matkalahjakortti.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta viikon sisällä (ellei voittaja ole vastannut sähköpostitse voittoilmoitukseen), tai mikäli voittaja ei ole täysi-ikäinen, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnosta.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan yrityksen uutiskirjeessä, sivustolla tai sosiaalisessa viestinnässä. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin.

Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen Valoon lähettämän uutiskirjeen peruutuslinkin kautta. Arvonta suoritetaan vain niiden kesken, jotka ovat aktiivisia Valoon uutiskirjeen tilaajia 31.12.2024 tai Valoon asiakkaita.

Kampanjaan osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Lue lisää Valoon tietosuojakäytännöistä tästä.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.