Keminmaa

Keminmaan valokuituverkko kasvaa!

Moni Keminmaalla odottelee jo malttamattomana valokuituliittymäänsä. Valmistelemme valokuituverkon rakentamisen aloittamista hiki hatussa tälläkin hetkellä, ja voimme iloksemme paljastaa, että puurtaminen ei lopu hetkeen kesken:

Kiitos runsaslukuisten tilaajien, teimme Keminmaalle lisää rakentamispäätöksiä – valokuituverkko leviää entistäkin laajemmalle!

Tilasimme jo kilometritolkulla lisää kuitukaapelia ja palkkasimme roppakaupalla uusia rakennustyöläisiä, jotta työt sujuvat niin ripeästi kuin suinkin mahdollista. Viimeistelemme luonnollisesti ensin aikaisemmin julkaisemamme rakennusalueet, mutta aloitamme uusienkin alueiden rakentamisen jo vuonna 2023.

Aloitamme uusien alueiden verkon rakentamisen Jokisuusta, Viheriälästä, Metsäkallista, Lautiosaaresta, Kallijärveltä ja Kallinkankaalta, mutta muitakin alueita liitetään verkkoon heti kun meillä on kasassa riittävästi tilauksia.

Vielä ehdit mukaan

Etkö ehtinyt vielä tilata omaa liittymääsi? Ei hätää! Ehdit mukaan ilonpitoon, kunhan teet tilauksen ennen asuinalueesi rakentamistöiden alkua.

Huom! Kuvassa on koko Keminmaan myyntialue. Rakennamme kuitenkin valokuituverkon vain alueille, joilta saamme riittävästi tilauksia, ja aloitamme rakentamisen niiltä alueilta, joilta olemme saaneet eniten ennakkotilauksia. Tilaamalla vaikutat siihen, kuinka nopeasti liittymän saat!

Varmista saatavuus kotiisi ja tilaa!

Tilaa nyt

P. S. Ihan viimeistään nyt kannattaa kutsua koko naapurusto mukaan valokuituvallankumoukseen!

Tiedotteet

Aluekohtaiset viimeisimmät sisällöt