Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Harkitsetko taloyhtiönne pätkivien nettiyhteyksien päivittämistä
tälle vuosituhannelle?

Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Valoo Täyskuitu Taloyhtiöliittymä

Valoo Täyskuitu Taloyhtiöliittymä on nimensä mukaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuote.

Valoo Täyskuitu Taloyhtiöliittymään kuuluu perusnopeudellinen 100M/100M laajakaistayhteys taloyhtiön jokaiseen huoneistoon. Yhteyden nopeus ja hinnoittelu riippuvat taloyhtiön kanssa tehdystä sopimuksesta tai liittymän teknisestä toteutuksesta. Kysy lisää myyjältämme!

Suosittelemme aina päivittämään Täyskuitu Taloyhtiöliittymän käyttöönoton yhteydessä taloyhtiön tietoliikenneverkon, jos nykyinen on jäänyt kehityksessä jälkeen. Moderni valokuituverkko nostaa nopeuden ylärajan taivaisiin verrattuna vanhoja kuparikaapeleita hyödyntävään verkkoon. Myyjämme tekee kokonaisvaltaisen kartoituksen perusteella tarpeisiinne sopivan tarjouksen, joka sisältää tarvittaessa sekä uuden tietoliikenneverkon että kattavat laajakaistapalvelut.

Perusnopeuden lisäksi asukkaille on tarjolla myös vapaasti valittavia lisänopeuksia. Löydät nopeudet ja hinnat taulukosta hieman alempana.

Valoo Täyskuitu Taloyhtiöliittymä on saatavilla kaikilla Valoo Täyskuitu -verkon alueilla.

Huoneistokohtaiset lisänopeudet

Jos perusnopeus on hänen makuunsa turhan verkkainen, voi asukas tilata lisämaksusta itselleen myös nopeamman verkkoyhteyden. Asukkaan tilaama lisänopeus veloitetaan häneltä suoraan oheisen hinnaston mukaisesti.

Huoneistokohtaisen lisänopeuden voi tilata perusnopeuskytkennän jälkeen Valoo Täyskuidun asiakaspalvelusta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Liittymän nopeus Hinta sis. alv 24 %
500M/500M 9,90 €/kk
1000M/1000M 19,90 €/kk
2000M/2000M* 44,90 €/kk

 

*Huom! Mahdollista vain valokuidulla rakennetussa verkossa.

 

Kaapeli-TV valokuituverkossa

KTV saatavilla taloyhtiöihin.

Kysy lisää!

Haluatko tarjouksen Valoo Täyskuitu Taloyhtiöliittymästä? Tai haluatko jutella aiheesta lisää myyjämme kanssa?

Ota yhteyttä osoitteeseen taloyhtiomyynti@valoo.fi tai täytä oheinen yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.