Valokuitu taloyhtiöön

Taloyhtiöt

Kiinnostaako pätkivien nettiyhteyksien päivittäminen
tälle vuosituhannelle?

Pyydä tarjous taloyhtiöllesi ja toimita se isännöitsijälle sekä hallitukselle käsiteltäväksi niin asia etenee! Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään.

Vinkkaa rohkeasti tästä sivusta naapureille ja taloyhtiön hallitukselle. Aiheesta kannattaa myös keskustella esim. taloyhtiön omilla facebook-sivuilla.

Valoo Taloyhtiönetti

Valoo Taloyhtiönetti on nimensä mukaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuote.

Valoo Taloyhtiönettiin kuuluu perusnopeudellinen laajakaistayhteys taloyhtiön jokaiseen huoneistoon. Yhteyden nopeus ja hinnoittelu riippuvat taloyhtiön kanssa tehdystä sopimuksesta tai liittymän teknisestä toteutuksesta. Kysy lisää myyjältämme!

Suosittelemme aina päivittämään taloyhtiöliittymän käyttöönoton yhteydessä taloyhtiön tietoliikenneverkon, jos nykyinen on jäänyt kehityksessä jälkeen. Moderni valokuituverkko nostaa nopeuden ylärajan taivaisiin verrattuna vanhoja kuparikaapeleita hyödyntävään verkkoon. Myyjämme tekee kokonaisvaltaisen kartoituksen perusteella tarpeisiinne sopivan tarjouksen, joka sisältää tarvittaessa sekä uuden tietoliikenneverkon että kattavat laajakaistapalvelut.

Perusnopeuden lisäksi asukkaille on tarjolla myös vapaasti valittavia lisänopeuksia. Löydät nopeudet ja hinnat taulukosta hieman alempana.

Valoo Taloyhtiönetti -liittymä on saatavilla kaikilla Valoo Netti -verkon alueilla.

Huoneistokohtaiset lisänopeudet

Asukas voi tilata lisämaksusta myös nopeamman verkkoyhteyden, jos perusnopeus on hänen makuunsa liian verkkainen. Asukkaan tilaama lisänopeus veloitetaan häneltä suoraan oheisen hinnaston mukaisesti.

Huoneistokohtaisen lisänopeuden voi tilata perusnopeuskytkennän jälkeen Valoon asiakaspalvelusta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Liittymän nopeus Hinta sis. alv 24 %
Valoo Taloyhtiönetti M 500M/500M 9,90 €/kk
Valoo Taloyhtiönetti L 1000M/1000M 19,90 €/kk
Valoo Taloyhtiönetti XL 2000M/2000M* 44,90 €/kk

 

*Huom! Mahdollista vain valokuidulla rakennetussa verkossa.

 

Kaapeli-TV valokuituverkossa

Kaapeli-TV (KTV) on saatavilla taloyhtiöasiakkaille. Myyjämme kertovat mielellään lisää ja antavat tarjouksen myös KTV-palvelusta.

Kysy lisää!

Haluatko tarjouksen Valoo Taloyhtiönetistä? Tai haluatko jutella aiheesta lisää myyjämme kanssa?

Ota yhteyttä osoitteeseen taloyhtiomyynti@valoo.fi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.Taloyhtiön tiedot


Yhteyshenkilö
Etunimi*
Sukunimi*