Takaisin listaukseen

Valoo (ent. Täyskuitu) x Ikilomalla

Kotkassa järjestetään juhannuksena koko perheen aarrejahti – 1000 euroa odottaa löytäjäänsä

23/06/2022


Kotkalaiset ”Ikilomalla”-vloggaajat järjestävät yhteistyössä valokuituyhtiö Valoon (ent. Täyskuitu) kanssa aarrejahdin Kotkan seudulla. Kotkan luontoon ja julkisille paikoille on piilotettu 10 rahakätköä, joissa on yhteensä 1000 euron arvosta käteistä rahaa!

Aarrejahti on ensimmäinen osa ”Täyskuitu x Ikilomalla” -yhteistyökampanjasta, jossa seurataan valokuidun saapumista kotiin.

”Meidän perheemme rakastaa leikkiä aarteenetsintää ja tykkäämme liikkua luonnossa sekä ulkoilla. Mikä olisikaan parempi keino houkutella muitakin lapsiperheitä ulkoilemaan kuin ihan oikea aarteen etsintä?”, Ikilomalla-kanavan tubettajat Titta ja Thomas Halloran kertovat.

Rahakätköt on piilotettu alueille ja alueiden läheisyyteen, joissa Valoon valokuituhanke etenee vuonna 2022.

Vinkit kätköjen sijainneista löytyvät Ikilomalla Youtube-kanavalta. Video julkaistaan juhannusperjantaina 24.6. klo 15.00. Lisävihjeitä etsintöihin löytyy perjantaina Valoon Instagramista ja Facebookista.

”Olemme itse käyneet piilottamassa kätköt, ja vain me kaksi tiedämme niiden sijainnit. Toivottavasti mahdollisimman moni seudulla asuva innostuu ja lähtee kokeilemaan onneaan aarrejahdissa.”, Halloranit vinkkaavat.

TURVALLISUUSOHJEET:
• Kaikki kätköt on piilotettu julkisille paikoille tai luontoon, eli mikään kätkö ei ole yksityisellä alueella tai kenenkään tontilla.
• Mikään kätkö ei vaadi rakennuksien sisälle menemistä.
• Mikään kätkö ei vaadi kaivamista, kivien nostelua, linnunpönttöihin kajoamista tai ympäristön tuhoamista/muokkaamista.
• Mikään kätkö ei ole vaarallisessa paikassa eikä niiden löytäminen vaadi erityisosaamista tai aktiviteettia kuten kalliokiipeilyä, uimista tai sähkötolppaan kiipeämistä.

IKILOMALLA-YOUTUBE-KANAVA
Ikilomalla-YouTube-kanavalla on 46 000 tilaajaa ja videot tavoittavat 2,3 miljoonaa ihmistä kuukaudessa. Kotkalaiset Titta ja Thomas Halloran ovat tehneet YouTube-videoita jo vuodesta 2015 alkaen, ja nykyään tubettaminen on videotoimistoyrittäjyyden ohella heidän päätyönsä.