Puhutaanpas hetki säästämisestä Valoo valokuidun avulla 


Säästäminen kannattaa aina. Olivat ajat haastavat tai juhlalliset, säästäminen on viisasta. Oletko koskaan ajatellut, että myös internetyhteydellä on mahdollista säästää? Me olemme.
 

Nyt ei puhuta vain rahan säästämisestä. Tai voidaan puhua siitäkin: Valoo valokuitu on 100 % valokuitu, joka tarjoaa historiallisen mahdollisuuden nopeampaan ja helpompaan tulevaisuuteen eli valokuituyhteyden asentamisen ilmaiseksi. Maksat vain kuukausimaksuista valitsemasi nopeuden mukaan. 

 Nopein säästää kaikessa 

Valoo valokuitu tulee edullisemmaksi pitkässä juoksussa – sen eliniäksi arvioidaan jopa 50 vuotta. Valokuitu on tulevaisuuden teknologia, jonka voit ottaa käyttöön jo nyt. 

Valoo valokuitu säästää myös aikaa: takuuvarmasti huippunopea nettiyhteys jättää jälkeensä nykyiset mobiiliyhteydet ja kaikki tulevatkin. Internetissä nopeus ja vakaus on valttia, olit pitämässä työpalaveria videoyhteydellä, pelaamassa, huutamassa kilpaa designhuonekaluja tai vaikkapa ostamassa lippuja verkkokaupasta kesän kiinnostavimmalle keikalle. 

 Ylivoimainen on vastuullisempi 

Ja hei, mitä jos ylivoimainen tuote olisi myös vaihtoehtojaan vastuullisempi? Valoo valokuitu säästää energiaa. Itse asiassa Valoo valokuidulla on 5G:tä 93 prosenttia pienempi hiilijalanjälki. Elämme aikaa, jolloin todellista vastuullisuutta ovat pienet teot, joista syntyy kestävämpi tapa elää. Toimivan, luotettavan ja nopean tietoliikenneyhteyden valitseminen on pieni ekoteko, josta on käytännön hyötyä käyttäjälleen. 

Mikä tärkeintä, valokuitu säästää hermoja. Kun yhteydet toimivat, kaikki sujuu paremmin. Tilaa Valoo valokuitu helposti tästä.