Kouvola

Kouvolan valokuituverkko kasvaa!

Moni Kouvolassa odottelee jo malttamattomana valokuituliittymäänsä. Rakennamme valokuituverkkoa hiki hatussa tälläkin hetkellä, ja  voimme iloksemme paljastaa, että puurtaminen ei lopu hetkeen kesken:

Kiitos runsaslukuisten tilaajien, teimme Kouvolaan lisää rakentamispäätöksiä – valokuituverkko leviää entistäkin laajemmalle!

Tilasimme jo kilometritolkulla lisää kuitukaapelia ja palkkasimme roppakaupalla uusia rakennustyöläisiä, jotta työt sujuvat niin ripeästi kuin suinkin mahdollista. Viimeistelemme luonnollisesti ensin nykyiset rakennusalueet, mutta aloitamme uusienkin alueiden rakentamisen jo vuonna 2023.

Vielä ehdit mukaan

Etkö ehtinyt vielä tilata omaa liittymääsi? Ei hätää! Ehdit mukaan ilonpitoon, kunhan teet tilauksen ennen asuinalueesi rakentamistöiden alkua.

Huom! Kuvassa on koko Kouvolan myyntialue. Rakennamme kuitenkin valokuituverkon vain alueille, joilta saamme riittävästi tilauksia, ja aloitamme rakentamisen niiltä alueilta, joilta olemme saaneet eniten ennakkotilauksia. Tilaamalla vaikutat siihen, kuinka nopeasti liittymän saat!

Varmista saatavuus kotiisi ja tilaa!

Tilaa nyt

P. S. Ihan viimeistään nyt kannattaa kutsua koko naapurusto mukaan valokuituvallankumoukseen!

Tiedotteet

Aluekohtaiset viimeisimmät sisällöt