Hyvinkää

Rakennamme Hyvinkäälle valokuituverkon!

Hyvinkää todella ansaitsee tietoliikenneinfrastruktuurinsa päivittämisen tälle vuosituhannelle. Sen tietävät etenkin ne lukuisat paikalliset, jotka auttoivat meitä heittämään valokuituverkon kaupungin ylle.

Kiitos runsaslukuisten ennakkotilaajien ja positiivisen vastaanoton, on Ylivieskan valokuituverkko pian todellisuutta!

Nuijimme vastikään pöytään rakentamispäätökset Hyvinkään eniten tilauksia saaneille asuinalueille ja tilasimme kilometritolkulla kuitukaapelia, jotta pääsemme aloittamaan rakentamisen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa vuonna 2023.

Aloitamme verkon rakentamisen Martista, Hakalasta ja Kruununpuistosta, mutta muitakin alueita liitetään verkkoon heti kun meillä on kasassa riittävästi tilauksia.

Vielä ehdit mukaan

Etkö ehtinyt vielä tilata omaa liittymääsi? Ei hätää! Ehdit mukaan ilonpitoon, kunhan teet tilauksen ennen asuinalueesi rakentamistöiden alkua.

Muistin virkistämiseksi:

Tarjoamme jopa 100 vuotta käyttöä kestävän, aina toimintavarman ja ekologisen valokuituliittymän rakennus-, asennus- ja kytkentätyöt jopa omasta mielestämme käsittämättömään hintaan: täysin ilmaiseksi.

Siis 0 €. Ei piilokustannuksia, ei pientä pränttiä – meillä maksat vain internetistä.

Miksikö?

Siksi, että filosofiamme mukaan valokuitu kuuluu kaikille. Ei vain kauniille, rohkeille ja rikkaille. Me uskomme pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja olemme valmiita niihin myös panostamaan.

Huom! Rakennamme valokuituverkon vain alueille, joilta saamme riittävästi tilauksia, ja aloitamme rakentamisen niiltä alueilta, joilta olemme saaneet eniten ennakkotilauksia. Tilaamalla vaikutat siihen, kuinka nopeasti liittymän saat!

Varmista saatavuus kotiisi ja tilaa!

Tilaa nyt

P. S. Ihan viimeistään nyt kannattaa kutsua koko naapurusto mukaan valokuituvallankumoukseen!

Tiedotteet

Aluekohtaiset viimeisimmät sisällöt